Acasă » ACTIVITATI

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

ACTIVITATI

Conferința de deschidere a centrului
Odată cu înființarea Centrului Regional de Resurse în Turism Iași, în luna decembrie 2011 are loc conferința de deschidere a acestuia, ca primă manifestare organizată de această instituţie. În cadrul conferinței, domnul Aurel Borşan, preşedintele Fundaţiei Amfiteatru(www.fundatia-amfiteatru.ro) sub responsabilitatea căreia se află activitatea Centrului Regional de Resurse în Turism Iaşi, a prezentat importanţa înfiinţării unui astfel de centru de resurse în turism, în contextul expansiunii cerinţelor actuale ale pieţei turismului. La eveniment au participat reprezentanți ai ONG-urilor din Iași, ai presei locale, cadre universitare din cadrul instituţiilor de învăţămînt din localitate, actuali colaboratori, cursanţi și angajați şi manageri din domeniul turismului.

•Organizarea de cursuri de formare profesională
Formarea profesională, ca una din direcțiile principale ale proiectului la nivel național, a fost asigurată și prin intermediul CRRT Iași. Astfel, în perioada decembrie 2011- mai 2012, au avut loc o serie de sesiuni ale cursului de “Auditor în domeniul calității”, fiind formate 90 de persoane din domeniul turismului. De asemenea, CRRT Iași va organiza și în viitor cursuri de formare profesională pentru angajații microîntreprinderilor și IMM-urilor din domeniul turismului, antreprenorii și, bineînțeles, viitorii antreprenori , care doresc deschiderea unei afaceri în acest sector al economiei.

Forumul Național pentru Turismul de Sănătate, organizat în luna noiembrie 2011 la Hotel Traian, Iasi, este prima manifestare de acest gen din tara noastra. În cadrul întâlnirii au fost prezenți reprezentanți ai autorității centrale și locale, specialiști din turism și din sănătate, manageri și lideri de opinie, dar și reprezentanți ai unor organizații din plan internațional. Mai multe informaţii despre desfășurarea acestui forum puteți găsi accesând link-ul: www.turismuldesanatate.ro


Lasă un comentariu