Acasă » Stiri » Bucureştiul, Valea Prahovei şi Bucovina vor fi promovate turistic la greci

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Bucureştiul, Valea Prahovei şi Bucovina vor fi promovate turistic la greci

Cele mai populare destinaţii de vacanţă din România vor fi promovate turistic în Grecia. Printre acestea, se numără şi Bucureştiul. Pentru promovarea României în rândut turiştilor greci se va încheia un protocol între Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Organizaţia Elenă de Turism.

Printre destinaţiile de vacanţă din Româneşti care vor fi promovate în rândul turiştilor greci se mai numără şi Valea Prahovei, zona mănăstirilor din Bucovina dar şi litoralul nostru. Preşedintele ANAT, Corina Martin a declarat că relaţiile turistice dintre cele două ţări pot fi îmbunătăţite prin astfel de acorduri. “Nu exista o statistica in privinta numarului de turisti greci care viziteaza Romania an de an, nici Ministerul Turismului nu are astfel de date. Oricum, noi ne dorim sa crestem aceasta cifra, oricare ar fi ea”, a declarat aceasta.

Potrivit Wall-Street.ro, directorul Organizatiei Elena de Turism (EOT, Christina Efthimiou a declarat că, “România are multe locuri frumoase, ce merită vizitate. Printre acestea se numără Bucureştiulşi Constanţa pentru citybreak-uri, Sinaia şi Braşov pentru zona montană, uşor accesibilă din Bucureşti, alături de mănăstirile din Bucovina. De asemenea, ne interesează să promovăm si Sibiul sau Sighişoara, locuri care îi vor atrage cu siguranţă pe turiştii greci”.

Continuare:http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bucuresti-stiri_din_bucuresti-promovare-turism-plaje_grecia-valea_prahovei-litoral-mare-bucovina_0_725927615.html#