Acasă » Stiri » Casa Prinţului Charles din România, într-un top Vanity Fair

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Casa Prinţului Charles din România, într-un top Vanity Fair

Casa prinţului Charles din Valea Zălanului este pe locul nouă într-un top al destinaţiilor idilice de vacanţă realizat de revista americană Vanity Fair. Proprietatea lui Charles din Transilvania împarte clasamentul cu paradisuri exotice, ambarcaţiuni de lux şi vile de sute de metri pătraţi.

„Pentru o evadare într-un loc exclusivist nu ai nevoie doar de bani, ci şi de o invitaţie”, scrie Vanity Fair la începutul articolului. Există însă şi locuri superbe, aflate în proprietate privată, dar care pot fi rezervate pentru o vacanţă de vis.

„Prinţul Charles a dedicat ani întregi pentru restaurarea şi mobilarea cu antichităţi a acestei proprietăţi. Peisajul liniştit este ideal pentru aventuri în aer liber”, scrie Vanity Fair despre proprietatea lui Charles din Valea Zălanului ce poate fi închiriată pentru 4.500 de dolari pe săptămână.

Destinaţia a fost inclusă într-o listă de 10 recomandări de vacanţă alcătuită de jurnaliştii americani, pe primul loc aflându-se un domeniu din Mexic aflat pe malul oceanului Pacific, ce poate fi închiriat pentru 30.000 de dolari pe noapte.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/destinatie-de-vis-casa-printului-charles-din-romania-intr-un-top-vanity-fair_958355.html#ixzz1zjnQtVT1