Acasă » Stiri » Cine sunt personalitatile care ar putea promova turismul romanesc in strainatate

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Cine sunt personalitatile care ar putea promova turismul romanesc in strainatate

Naistul Gheorghe Zamfir si fostul mare sportiv Ivan Patzaichin ar putea promova turismul romanesc in strainatate, a declarat agentiei Mediafax Cristian Barhalescu, secretar de stat in Ministerul Turismului, care crede ca notorietatea celor doi ar putea atrage turisti in Romania.

„Ivan Patzaichin este un vector de imagine extrem de important pentru Delta Dunarii. Astazi (n.r.-miercuri) am avut o intalnire cu el. Dorim o colaborare pentru cresterea notorietatii Deltei ca destinatie verde”, a spus Barhalescu.  Decizia ar urma sa fie aprobata si de Consiliul Consultativ al Turismului.

„Un alt nume la care ne gandim este Gheorghe Zamfir. Ne-am putea promova la evenimente pe care le are el, la concertele lui, plus evenimente pe care le creaaza ministerul, la targuri, sa fie luati si Patzaichin, si Zamfir. Cei doi sunt vectori de imagine si vor fi sustinuti financiar de catre stat” , a mai spus el, citat de Mediafax.

Romania beneficiaza in prioada 2007-2013 de fonduri de promovare turistica in valoare de 75 de milioane de euro, bani europeni. Cerererile de finantare depuse de MDRT pentru promovare pana in prezent au o valoare de 54 de milioane de euro.

 

Sursa articol: http://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/cine-sunt-personalitatile-care-ar-putea-promova-turismul-romanesc-in-strainatate-81056/