Acasă » Stiri » Discover Dracula Tour, proiect-pilot de atragere a turiştilor străini în România

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Discover Dracula Tour, proiect-pilot de atragere a turiştilor străini în România

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS) şi tur operatorul S&S Travel lansează un proiect-pilot pentru atragerea turiştilor străini în România – ‘Discover Dracula Tour – the history and the legends’, bazat pe faima pe care o are în străinătate legenda lui Dracula.

‘Discover Dracula Tour va fi promovat întâi pe pieţele asiatice, mai precis în China, Thailanda şi Japonia, acolo unde reprezentanţii FPTS au sesizat un interes sporit pentru locurile de legendă ale lui Dracula’, precizează organizatorii.

Aceştia speră că iniţiativa lor va deveni ‘o modalitate de a spori incoming-ul de turişti străini, profitând de faima universală a acestei figuri şi de atractivitatea pe care o prezintă pentru turiştii străini’.

‘Dacă România nu va profita de acest brand, o vor face vecinii, în Serbia existând o iniţiativă de a-l transforma pe Vlad Ţepeş şi legenda sa într-o poveste sârbească, tocmai pentru a o transforma într-un produs turistic al ţării vecine’, se arată într-un comunicat FPTR, remis miercuri AGERPRES.

Promovarea ‘Discover Dracula Tour – the history and the legends’ va fi orientată nu doar spre piaţa din Asia, ci şi spre Europa şi SUA, în această ţară existând un interes special pentru legenda lui Dracula, deci şi un potenţial semnificativ de turişti.

Sursa articol: www.money.ro 

Sursa foto: www.wonderfulromania.ro