Acasă » Stiri » Fundatia Amfiteatru – formare profesionala in turism

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Fundatia Amfiteatru – formare profesionala in turism

Fundatia Amfiteatru si SC Synthesis Management Consultants – SMC SRL organizeaza cursul de calificare de Agent turism, desfasurat pe o perioada de 9 luni, imbinand 360 de ore teorie si 720 de ore practica.
Cursul este GRATUIT iar conditia necesara pentru participare este ca persoanele ce apartin grupului tinta sa fie angajati, fie ei calificati sau necalificati, indiferent de domeniul in care activeaza.
Dupa finalizarea cursurilor, Agentul de turism va dobandi o serie de competente, precum: administrarea documentelor, gestionarea informatiilor cu ajutorul calculatorului, transmiterea documentelor, comunicare interpersonala, munca in echipa, dezvoltarea profesionala, intocmirea situatiei financiare, operarea cu valuta si carti de credit, urmarirea efectuarii platilor, valorificarea politelor de asigurare, promovarea directa a produsului turistic, prospectarea pietei turistice, incheierea contractelor cu clientii, valorificarea produsului turistic.
Participantii la curs vor beneficia de evaluare si vor primi un certificat de calificare avizat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Pentru mai multe detalii, contactati:

Raluca Eftimie
Tel: 0729.019.431
E-mail: raluca.eftimie@fundatia-amfiteatru.ro