Acasă » Stiri » Luxul din mijlocul salbaticiei

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Luxul din mijlocul salbaticiei

O tabara de safari localizata in Parcul National Serengeti din Tanzania a fost numita, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun complex hotelier din lume. Pe langa faptul ca turistii care aleg sa isi petreaca vacanta aici pot fotografia animale salbatice chiar de la fereastra camerei, complexul ofera servicii care par de neimaginat in mijlocul savanei.

Singita Grumeti Reserves din Tanzania a primit punctajul de 98,24 din 100, asemanator cu cel inregistrat anul trecut, de 98,44, de la publicatia de profil Travel and Leisure.
Complexul hotelier, compus din vile, colibe si corturi, ofera un lux greu de imaginat in mijlocul salbaticiei, scrie BusinessInsider.

Este localizat intr-o zona de migrare, traversata anual de mai mult de 1 milion de animale salbatice, oferind oaspetilor oportunitatea de a le surprinde in fotografii chiar de la fereastra dormitorului lor.

In ciuda locatiei izolate, turistii care ajung acolo sunt tratati la nivelul serviciilor de 5 stele.

 

Continuare articol: http://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/luxul-din-mijlocul-salbaticiei-cel-mai-bun-hotel-din-lume-intr-o-tabara-de-safari-din-tanzania-foto-78320/