Acasă » Stiri » „România trebuie să muncească din greu pentru a atrage turiştii străini”

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

„România trebuie să muncească din greu pentru a atrage turiştii străini”

Diversificati-va produsele turistice, nu va concentrati numai pe cele mai cunoscute zone si nu le promovati doar pe acestea. Delta Dunarii si Carpatii trebuie sa devina o sursa de energie pentru turismul românesc, pentru a face cunoscute în lume si alte zone minuntate ale Romaniei. Este indemnul secretarului general al Organizatiei mondiale a turismului, TALEB RIFAI.

„Consider că este important ca România să aibă în vedere acţiunile de promovare a turismului şi vizitarea ţării. Voi fi onest cu dumneavoastră. România trebuie să muncească din greu pentru a atrage turiştii străini. Este încă destul de complicat să obţii viză pentru România. Nu poţi, pe de o parte, să promovezi turismul românesc şi, pe de altă parte, să le spui celor ce vor s-o viziteze că nu pot intra în ţară. În plus, România trebuie să lucreze şi la capitolul calitate. OMT colaborează acum cu ţara dv. la clasificarea hotelurilor, în funcţie de standarde şi de calitatea serviciilor.”

Sa promovezi Romania fara sa arati prin ce se identifica nu are substanta. Iar acest proces trebuie sa se desfasoare in paralel cu dezvoltarea produslui turistic, considera TALEB RIFAI.

Continuare: http://www.money.ro/romania-trebuie-sa-munceasca-din-greu-pentru-a-atrage-turistii-straini_1224060.html