Acasă » BLOG » Te invitam in Mexic

*pentru inscrierea la cursurile de turism organizate de Crrt Iasi completati formularele de mai sus

Galerie foto

dscn0257 dscn0258 dscn0261 dscn0262

NEWSLETTER

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu adresa ta de email mai jos. Vei primi un email de confirmare!

Te invitam in Mexic

In largul coastelor Mexicului, la Cancun, cea mai cunoscuta statiune  din aceasta tara, turistii indragostiti de sporturile subacvatice au  parte de o priveliste absolut inedita.

Jason de Caires Taylor, fondatorul si directorul artistic al Muzeului  Subacvatic de Arta, a ales sa-si promoveze lucrarile intr-un mod total  diferit fata de alti sculptori. El creaza sculpturi realiste ale unor persoane si apoi le plaseaza pe  fundul marii, in dreptul coastelor din Granada, Mexic si Indiile de  Vest.
Odata cu timpul, aceste sculpturi se degradeaza si evolueaza diferit,  dupa ce intra in contact cu diferitele tipuri de viata marina. Fie ca in jurul lor se rasucesc alge, sau coralii cresc de ele, aceste sculpuri devin in timp o opera de arta in sine. Jason de Caires Taylor Cele mai multe statui create de Taylor, 400, au fost “expuse” in apele limpezi ca cristalul din Mexic, in Cancun.
Jason de Caires Taylor foloseste doar materiale sigure pentru mediul  inconjurator pentru a-si crea opera. De fapt, materialele utilizate sunt   prielnice cresterii coralilor.

Sursa : www.bzi.ro

Si tu poti ajunge aici. Afla cum: http://arte.gm.ro/category/mexic/


Un comentariu

  1. […] In largul coastelor Mexicului, la Cancun, cea mai cunoscuta statiune  din aceasta tara, turistii indragostiti de sporturile subacvatice au  parte de o priveliste absolut inedita. Jason de Caires Taylor, fondatorul si directorul artistic al Muzeului  Subacvatic de Arta, a ales sa-si promoveze lucrarile intr-un mod total  diferit fata de alti […] … Vezi continuare AICI. […]

Comentariile sunt închise.